Lounas 25-28.2

Metsästäjän makkaraa, punaista risottoa, paahdettua paprikaa ja parsakaalia 11,90

Kasvislasagnea artisokalla, pinaatilla ja pestolla 11,90

Uuniperunaa palvikinkkutäytteellä ja tonnikalatäytteellä 11,90

Kreikkalaista salaattia: Fetajuustoa, kalamata-oliivia ja paprikaa 11,90


Lounaaseen kuuluu myös alkukeittoa ja leipää 

ja jälkiruoaksi kahvia tai teetä.Tarjoilemme lounasta TI-PE klo 11-14:30


Café Lilla Villan toimii koko perheen kulttuuritalossa Lilla Villanissa Sipoossa. Kahvilamme tarjoaa klassista ruokaa modernilla otteella. Lounaamme takaa herkullisen nautinnon keskelle kiireistäkin päivää. Uskomme, että laadukkaat ja sesonginmukaiset raaka-aineet lautasannoksiksi muotoiltuna tekevät lounaastamme sen, mikä saa asiakkaat palaamaan meille yhä uudestaan.

Kahvilatuotteemme ovat paikan päällä leivottuja ja valmistettuja. Olemme perinteisten tuotteiden kuten pullan ja porkkanakakun sanansaattajia, mutta meiltä saa myös kahviloiden kuumimmat hitit eli tuorepuurot, vitamiinishotit ja trendikkäät kakut. Meille laatu ja käsillä tekeminen ovat kunnian asioita, joita vaalimme tarkasti. Tarjoilemme lisäksi tuoretta tummapaahtoista kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. 

Kahvilamme ovet ovat avoinna tiistaista perjantaihin 11:00-16:00 ja lounasta on tarjolla 11:00-14:30.                     Lisäksi olemme auki Lilla Villanissa järjestettävien tapahtumien yheydessä ja yksityistilaisuuksissa.