Hyvät asiakkaat,

Harkittuamme uudestaan olemme päättäneet sulkea lounasravintolamme ovet kantaaksemme sosiaalista vastuuta ylimääräisten ihmiskontaktien välttämiseen. Pysytään turvassa ja toivotaan, että tilanne menee pian ohi. 

Kiitos tuestanne ja toivottavasti palataan pian asiaan herkullisen lounaan merkeissä!

T:Eevi ja Lari

Lounaaseen kuuluu myös alkukeitto, talon juurileipää 

ja jälkiruoaksi kahvia tai teetä.



Tarjoilemme lounasta TI-PE klo 11-14:30


Café Lilla Villan toimii koko perheen kulttuuritalossa Lilla Villanissa Sipoossa. Kahvilamme tarjoaa klassista ruokaa modernilla otteella. Lounaamme takaa herkullisen nautinnon keskelle kiireistäkin päivää. Uskomme, että laadukkaat ja sesonginmukaiset raaka-aineet lautasannoksiksi muotoiltuna tekevät lounaastamme sen, mikä saa asiakkaat palaamaan meille yhä uudestaan.

Kahvilatuotteemme ovat paikan päällä leivottuja ja valmistettuja. Olemme perinteisten tuotteiden kuten pullan ja porkkanakakun sanansaattajia. Meiltä voi myös tilata trendikkäät kakut juhlaan kuin juhlaan. Meille laatu ja käsillä tekeminen ovat kunnian asioita, joita vaalimme tarkasti. Tarjoilemme lisäksi tuoretta tummapaahtoista kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. 

Kahvilamme ovet ovat avoinna tiistaista perjantaihin 11:00-16:00 ja lounasta on tarjolla 11:00-14:30.                     Lisäksi olemme auki Lilla Villanissa järjestettävien tapahtumien yheydessä ja yksityistilaisuuksissa.