Catering

Paina kuvasta niin tarjouksemme avautuu nähtäväksi!
Tarjoamme ruokatuotteitamme tällä hetkellä vain Lilla Villanissa!

HÄÄT

Olemme erikoistuneet hääjuhlien järjestämiseen, koska toimipisteemme Lilla Villan on yksi parhaista ja toimivimmista hääpaikoista aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Lilla Villanin juhlasaliin sopii jopa 150 henkilöä ruokailemaan. Autamme hääpareja luomaan ikimuistoisen ja juuri oman näköisen juhlan. Onnistunut hääjuhlan suunnitteluprosessi alkaa tunnelmallisen tilan ja Cedaro Cateringin ruokatuotteiden valinnalla. Me toteutamme näyttäviä seisovia pöytiä sekä upeita hääkakkuja. Olemme hääparin apuna ja tukena suunnittelun aloittamisesta hääpäivän pikkutunneille asti.

JUHLAT

On aika pistää jalalla koreaksi. Tule juhlimaan meille Lilla Villaniin ja ole omissa juhlissasi läsnä, kun ammattilaiset hoitaa serviisin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienten kuin suurienkin juhlien ruokailun.

Olemme mielellämme mukana järjestämässä teille ikimuistoisia hetkiä! Valmistamme ruoan tuoreista raaka-aineista käsityönä; taidolla ja tunteella. Teemme kaikkemme, jotta teidän tärkeänä päivänä koetaan hurmaavia makuelämyksiä.

KOKOUKSET

Tunnelmallinen ja kotoisa pikkusalimme sopii 10-30 henkilön kokouksiin. Lilla Villanin puitteissa on mukava tehdä hyviä päätöksiä kahvin ja herkullisten kokouseväiden lomassa.


Aloitetaan suunnittelu!

Ole hyvä ja jätä viestiä niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Kerro päivämäärä ja kuvaile tapahtuman luonnetta ja henkilömäärää niin pääsemme aloittamaan suunnittelun! 

Tällä hetkellä toimitamme ruokatuotteita vain toimipaikkaamme Lilla Villaniin. Pienempien tilausten nouto juhliin kotiin onnistuu Lilla Villanista perjantaisin.